NOTES
Notes Jeseň 2013

JESEŇ 2011 Tlačiť E-mail
Jeseň 2011

Milé čitateľky, milí čitatelia, dostáva sa k vám jesenný NOTES! Po dlhom, ale krásnom závere leta nás predsa len premohla farbistá jeseň. Zastihla nás, ako každý rok, nepripravených, namosúrených a uzimených... Stále čakáme, že sa už-už vyjasní a prídu opäť slnkom zaliate dni príjemných teplôt. Tak ako každý vek má svoje čaro, tak aj každé ročné obdobie má svoju príjemnú príchuť... Len ju treba objaviť a správne vychutnať. Čo krajšie môže byť, ako vôňa pečených gaštanov, pohár dobrého mladého vína či lístie tancujúce v povetrí s nádychom nostalgie za letom. Prvé uzimené tváre, skrehnuté
ruky či horúce dúšky čaju z byliniek, to všetko práve teraz zažívame a práve teraz nám to chutí...

JAR 2011 Tlačiť E-mail
Jar 2011

Milí naši čitatelia,
sme radi, že sa s vami po dlhšom čase stretávame na stránkach časopisu NOTES. Jedenásty ročník štartujeme v tradičnom jarnom duchu a štýle, v ktorom sa budeme venovať najmä téme čítania, keďže v apríli štartujeme už desiaty ročník Týždňa hlasného čítania. Prílohu k tejto milej detskej akcii, ktorej hlavným cieľom je podpora a rozvoj hlasného čítania dospelých deťom, môžete nájsť vo vnútri tohto vydania, ako aj na stránke www.zdruzenieorava.sk.

JESEŇ 2010 Tlačiť E-mail
Jeseň 2010

Zborníkl z konferencie Inovácie v škole.

Milé čitateľky, milí čitatelia,
víta vás jesenné vydanie NOTESu. Ako ste si mohli prečítať v podtitule časopisu, toto číslo je venované zborníku z konferencie Inovácie v škole 2009. Obsahuje odprezentované príspevky, ktoré sa tešili veľkému záujmu medzi účastníkmi na pracovných dielňach a plenárnych zasadnutiach.

JAR 2010 Tlačiť E-mail
Jar 2010

Milé čitateľky, milí čitatelia,
stretávame sa na stránkach jedenásteho ročníka časopisu NOTES. Každoročne sa snažíme prinášať vám nové a nové informácie, nápady a skúsenosti vašich kolegov učiteľov. Tento rok sme museli pristúpiť k zefektívneniu našich zdrojov, a tak sme sa rozhodli vydať iba dve čísla NOTESu – Jar a Jeseň. Budeme sa snažiť zachovať kvalitu a zhustiť obsah príspevkov do dvoch čísel. Predpokladáme, že ide len o dočasné riešenie a chceme veriť, že v roku 2011 nám už situácia dovolí vrátiť sa k pôvodnej periodicite. Ďakujeme za pochopenie a dúfame, že nám zachováte svoju priazeň aj naďalej.

Zima 2009 Tlačiť E-mail
Zima 2009

Milé čitateľky, milí čitatelia,
prihovárame sa k Vám poslednýkrát v tomto roku. Máme za sebou obdobie plné naplnených i nenaplnených túžob, predstáv a nápadov. Obdobie, v ktorom sme strácali i získavali. Tak ako každý rok, i tento bol pre mnohých z nás bohatý na Nové i Osvedčené, i Tvorivé, i Efektívne Stratégie (NOTES) doma i v práci. Na to pekné spomínajme čo najdlhšie, na to zlé rýchlo zabudnime, aby sme do nového roku vykročili tou správnou pevnou a istou nohou.

Zborník 2009 Tlačiť E-mail

Zbornik 2009

NOTES Jeseň 2009

Milé čitateľky, milí čitatelia,
jeseň klope na dvere a tak isto aj my s novým vydaním NOTES-u. Vône sušených hríbov sa šíria po širokom okolí a pomaly začíname zbierať jesenné zásoby do svojich domácností. Sme radi, že sa aj nám podarilo zozbierať minuloročnú úrodu a vložiť ju na stránky časopisu a veríme, že Vám ňou spríjemníme krátiace sa dni.

NOTES Leto 2009 Tlačiť E-mail
Milé čitateľky, milí čitatelia,
letné vydanie NOTESu sa vám práve dostáva do rúk. Pomaly sa končí školský rok a všetci sa rozutekáme, aby sme nazbierali nové sily do ďalšieho školského roku.

NOTES jar 2009 Tlačiť E-mail

Notes jar 2009

Milé čitateľky a milí čitatelia,

dostáva sa vám do rúk prvé tohtoročné číslo NOTESu. Túto jar zahajujeme jubilejný desiaty ročník, a preto nám dovoľte zapriať NOTESu v jeho ďalšom desaťročí veľa dobrých čitateľov a prispievateľov. Za desať rokov sa vystriedalo na jeho stránkach množstvo autorov, tém, nápadov, metód a inšpirácií. Teší nás, že sa nám podarilo počas tohto obdobia vytvoriť si stály okruh pravidelných čitateľov a priaznivcov. Vaša priazeň je pre nás zaväzujúca a v budúcich rokoch sa budeme snažiť v nasadenom tempe nepoľaviť a nasadenú latku nepodliezť.

NOTES zima 2008 Tlačiť E-mail

Milé čitateľky, milí čitatelia,

rok sa s rokom stretá a pred nami je zasa čas lúčenia i vítania. Končí sa rok 2008 i deviaty ročník NOTESu. Pred nami sú očakávania z roku 2009 i z nového jubilejného desiateho ročníka nášho časopisu. Sme nesmierne radi, že sa nám v uplynulom roku podarilo pripraviť, veríme, že štyri hodnotné čísla a už teraz rozmýšľame, čím bude pre nás ten desiaty ročník iný, lepší, ale stále motivujúcejší a inšpirujúcejší.

<< Začiatok < Predošlá 1 2 3 Nasledujúca > Koniec >>

Zobrazujem 1 - 10 z 23