Home arrow Publikácie arrow NOTES arrow NOTES Leto 2009
NOTES Leto 2009 Tlačiť E-mail
Milé čitateľky, milí čitatelia,
letné vydanie NOTESu sa vám práve dostáva do rúk. Pomaly sa končí školský rok a všetci sa rozutekáme, aby sme nazbierali nové sily do ďalšieho školského roku.
V tomto čísle sme si pre vás, medzi iným, pripravili krátke poohliadnutie za opäť vydarenou akciou Týždňa hlasného čítania a podelíme sa s vami o príspevky vašich kolegýň, ktoré sa zúčastnili projektu Škola, ktorej to myslí. Projekt končí svoj druhý rok a za tento čas sa Združeniu Orava podarilo vyškoliť pedagogické zbory 35 základných a stredných škôl vo všetkých krajoch Slovenska. Tešíme sa, že od septembra budeme môcť spustiť už tretí ročník tohto projektu. Veľmi sa tešíme, že práve účastníčky týchto vzdelávaní sa stali nielen našimi novými čitateľkami, ale aj pravidelnými prispievateľkami.

Ďalej by sme si vás dovolili pozvať na jubilejnú už 10. konferenciu Inovácie v škole 2009. Aj tohto roku sa môžeme tešiť na príjemné prostredie tatranských hôr. Bližšie informácie o tejto akcii budete môcť získať v septembri na našej webove stránke alebo na stránkach jesenného NOTESu.

Radi by sme upozornili všetkých členov združenia, že sa tento rok budú opäť konať voľby do orgánov združenia. Tento rok je výnimočný v tom, že budeme voliť aj nového prezidenta združenia. Nominačný lístok môžete nájsť vo vnútri časopisu. Veríme, že sa zapojíte v hojnom počte a že si na jeseň budeme môcť prečítať plány jednotlivých nominovaných kandidátov na prezidenta, ktorým bude poskytnutý priestor na stránkach časopisu, aby vás oslovili.

Čo dodať na záver? Snáď len zapriať nám všetkých dobrý relax, oddýchnuté myšlienky, nové nápady a veľa, veľa pozitívnej energie do nového
školského roku 2009/2010.

Krásne prázdniny!
Redakcia

Stiahnite si celý časopis vo formáte pdf

OBSAH

Cena jedného výtlačku 1,33EUR/40Sk

Ročné predplatné 4ks 5,31 EUR/160Sk

Konverzný kurz 30,126SKK/EUR

Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovými robotmi, potrebujete mať zapnutý Javascript aby ste ju mohli vidieť. Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovými robotmi, potrebujete mať zapnutý Javascript aby ste ju mohli vidieť.