NOTES
NOTES jar - 2006 Tlačiť E-mail
Jar klope na dvere a my na Vaše poštové schránky. Sme tu opäť v novom, už siedmom ročníku. Plní nových nápadov sa Vám opäť prihovárame a uchádzame sa o Vašu priazeň. Tak ako kvety začínajú ihrať jemnými farbami, tak sa aj my snažíme zachytiť „jarný dych“ plný fantázie a kreativity.

NOTES zima - 2005 Tlačiť E-mail
Stretávame sa na stránkach nového NOTESu už poslednýkrát v tomto roku. Rok je za nami a my ani nevieme ako opäť všade rozvoniava škorica a vanilkový cukor. Predvianočný zhon nachvíľu vymeňme za NOTES a strávme pri ňom zopár príjemných a veríme, že aj poučných chvíľ. Ďakujeme všetkým našim aktívnym čitateľom a prispievateľom za podporu a elán, ktorý po celý rok NOTESu dodávali a vítame nových objaviteľov, ktorých srdečne pozývame na naše stránky a veríme, že sa s Vami budeme stretávať pravidelne.

NOTES jeseň - 2005 Tlačiť E-mail
Lístie sa červená a žltne, ranné hmly sa pomaly prelievajú ulicami a mrholivý dážď klope na okno. Je tu jeseň! A s ňou je tu neodmysliteľne aj jesenné číslo Notesu, k čítaniu ktorého Vás srdečne pozývame. Školské lavice a katedry sa opäť zaplnili a spolu s nimi vstúpil do škôl aj nový duch čerstvých vedomostí a poznania. Sme radi, že si s Vami tieto chvíle môžeme spolu pripomenúť a zažiť aj na stránkach nového čísla. Opäť sme pre Vás prichystali pestrú paletu nápadov, skúseností a rád Vašich kolegov, ako si to svoje povolanie či skôr poslanie obohatiť o nové poznatky.

NOTES leto - 2005 Tlačiť E-mail

Prázdniny klopú na dvere a my by sme Vás chceli ešte pred tým potešiť letným číslom nášho časopisu NOTES. Ani nevieme ako a školský rok máme za sebou. Už len podpísať vysvedčenia a všetci sa rozpŕchneme do rôznych kútov Slovenska či sveta. Je za Vami rok plný práce, plný nových získaných vedomostí a odovzdaných skúseností. Snáď Vám k tomu dopomohol aj NOTES.

NOTES jar - 2005 Tlačiť E-mail
Od posledného vydania časopisu NOTES sa udialo veľa nových príjemných aj menej príjemných udalostí. Prežili sme prírodné katastrofy, monitoring deviatakov, prešli vianočné a už aj jarné prázdniny, fašiangové karnevaly a rozlúčili sme sa s Bushom aj Putinom. V súvislosti s ich návštevou sa Slovensko aspoň na pár dní stalo stredobodom svetového diania a Slováci sa prezentovali ako ľudia, ktorí srdečne vítajú svojich hostí a sú otvorení novým vplyvom a udalostiam...

<< Začiatok < Predošlá 1 2 3 Nasledujúca > Koniec >>

Zobrazujem 21 - 25 z 25