NOTES
NOTES jar 2009 Tlačiť E-mail

Notes jar 2009

Milé čitateľky a milí čitatelia,

dostáva sa vám do rúk prvé tohtoročné číslo NOTESu. Túto jar zahajujeme jubilejný desiaty ročník, a preto nám dovoľte zapriať NOTESu v jeho ďalšom desaťročí veľa dobrých čitateľov a prispievateľov. Za desať rokov sa vystriedalo na jeho stránkach množstvo autorov, tém, nápadov, metód a inšpirácií. Teší nás, že sa nám podarilo počas tohto obdobia vytvoriť si stály okruh pravidelných čitateľov a priaznivcov. Vaša priazeň je pre nás zaväzujúca a v budúcich rokoch sa budeme snažiť v nasadenom tempe nepoľaviť a nasadenú latku nepodliezť.

NOTES zima 2008 Tlačiť E-mail

Milé čitateľky, milí čitatelia,

rok sa s rokom stretá a pred nami je zasa čas lúčenia i vítania. Končí sa rok 2008 i deviaty ročník NOTESu. Pred nami sú očakávania z roku 2009 i z nového jubilejného desiateho ročníka nášho časopisu. Sme nesmierne radi, že sa nám v uplynulom roku podarilo pripraviť, veríme, že štyri hodnotné čísla a už teraz rozmýšľame, čím bude pre nás ten desiaty ročník iný, lepší, ale stále motivujúcejší a inšpirujúcejší.

NOTES jeseň - 2008 Tlačiť E-mail

Do rúk sa vám dostáva jesenné číslo NOTESu, prvé v tomto školskom roku. S príchodom jesene nastáva opäť obdobie každodenných povinností, zabehaného poriadku, ale aj nových výziev, osobných či pracovných. Projekty, granty, reformy, vzdelávacie programy, atď... týmto v dnešných dňoch žije každá škola. Nesmieme však zabúdať, že jeseň ponúka aj mnoho radostí. Šarkany, hody, oberačky… Príroda dostáva nový šat, hrá všetkými farbami a je len na nás, aby sme vedeli občas spomaliť a uvedomiť si to. Ani nezbadáme a budeme hekticky pobehovať v závale predvianočných nákupov.

NOTES zima - 2007 Tlačiť E-mail
Práve ste sa začítali do zimného čísla NOTESu, posledného v tomto roku. Za nami ostáva bohaté obdobie zážitkov a skúseností roku 2007 a pred nami naše zvedavé pohľady do roku 2008. Či sa nám tento rok vydaril tak, ako sme si predstavovali a predsavzali, nechám asi na každom z nás, nech sa na chvíľu zamyslíme, ako sme s tým starým rokom naložili. Po roku sa vôňa koláčov a ovocného punču opäť rozlieva po domácnostiach a atmosféra  blížiacich sa sviatkov si nás zasa získala.

NOTES jeseň - 2007 Tlačiť E-mail
Dovoľte nám, aby sme vás privítali na stránkach jesenného NOTESu. Je to až neuveriteľné, ako rýchlo sme sa dokázali po prázdninách rozbehnúť do našich povinností, radostí i starostí. Čas relaxu je, veríme, šťastlivo za vami a pred vami nové výzvy, nové očakávania. Jesenný NOTES je trošku iný, na aký ste obyčajne zvyknutí. Je to špeciálne „konferenčné“ vydanie. Je obsažnejší a je venovaný príspevkom, ktoré odzneli na konferencii Združenia Orava Inovácie v škole 2006, v Podbanskom vo Vysokých Tatrách. Veríme, že i keď poniektorí z vás už príspevky poznáte a zažili ste ich doslova na „vlastnej koži“, pre väčšinu z vás to budú nové inšpiratívne veci, ktoré vám pomôžu a namotivujú vás vo vašej ďalšej práci.

NOTES leto - 2007 Tlačiť E-mail
Všetkých nás prekvapil horúci máj, ale verím, že takým pre vás nie je aj koniec školského roku. Horúce témy zborovní, tried, školských lavíc a katedier sa pomaly uzatvárajú a pred vami sa črtá predstava vytúžených prázdnin. Čas oddychu a relaxu. Čas, kedy treba zabudnúť na všetky problémy a čerpať energiu a dobrú náladu do ďalšieho obdobia.

NOTES jar - 2007 Tlačiť E-mail
Posledné pokusy Pani Zimy sa už s nami rozlúčili a nám neostáva nič iné, ako vykročiť tou správnou nohou na jarnú zelenú lúku plnú nového života. Tak ako v prírode, aj my sme u nás v redakcii opustili zimné nálady a s elánom sme sa pustili do jarného vydania nášho NOTESu, ktorý vstupuje už do svojho ôsmeho ročníka. Želáme mu, aby nestrácal dych, aby bol vždy „zelený“ a plný života, ako tá jarná lúka. Veríme, že sa nám to podarí aj vďaka Vám, našim milým čitateľom a prispievateľom, ktorí sa na tvorbe a udržiavaní tohto ducha nemalou mierou podieľate.

NOTES zima - 2006 Tlačiť E-mail
Prihovárame sa k Vám už poslednýkrát v tomto roku. Zimné číslo NOTESu sa práve dostalo do Vašich rúk. Vôňa vianočného pečiva opäť ovládla naše domácnosti a my sa už tešíme na sviatky lásky a pokoja. Skúste na chvíľu prerušiť predvianočné prípravy a zhon a začítajte sa do zimného vydania Vášho časopisu. Dozviete sa v ňom ako bolo už na siedmej „oraváckej“ konferencii Inovácie v škole v Tatrách, kto prišiel, kto bol ocenený, ako dopadli voľby do združenia a čo všetko sme sa dozvedeli i naučili.

NOTES jeseň - 2006 Tlačiť E-mail
Sme radi, že sa Vám opäť môžeme prihovoriť na stránkach nášho časopisu aj v novom školskom roku. Veríme, že ste vykročili tou správnou nohou a že máte za sebou už prvé ešte čerstvé úspechy. Radi by sme Vám predstavili nové číslo Notesu, kde Vám už pravidelne približujeme širokú ponuku Vašich úspechov, s ktorými ste sa rozhodli s nami podeliť. Jesenné číslo je zamerané na občianske vzdelávanie a tejto téme je venovaná aj anketová otázka do našej rubriky Spýtali sme sa… Je smutné konštatovať, že práve k tak závažnej téme sa ľudia vyjadrovali ťažšie. Nie z neochoty, ale zrejme skôr zo strachu či neistoty, ako bude ich vyjadrenie prijaté okolím, v ktorom pracujú. A tu je, myslíme si, začiatok problému, na ktorý sme sa snažili poukázať.

NOTES leto - 2006 Tlačiť E-mail
Už-už sa rozbiehame do svojich kútov Slovenska či možno sveta, aby si každý z nás našiel ten svoj spôsob relaxu a oddychu. Ani nevieme ako a už bude školský zvonček zvoniť poslednýkrát v tomto školskom roku. Znovu máme veľa hrdých končiacich prvákov, deviatakov či maturantov, ktorým ste i Vy pomohli k ich väčším či menším úspechom. Dovoľte, aby sme sa Vám aj v ich mene poďakovali za všetko, čo ste pre nich v tomto školskom roku urobili pri ich príprave do ďalšieho života.

<< Začiatok < Predošlá 1 2 3 Nasledujúca > Koniec >>

Zobrazujem 11 - 20 z 25