Home arrow Projekty arrow Bezplatné vzdelávanie? arrow Je bezplatné vzdelávanie naozaj bezplatné?
Je bezplatné vzdelávanie naozaj bezplatné? Tlačiť E-mail
Skryté platby v školách

Komentáre

0 #1 oli 2011-03-09 14:18
Neostalo mi miesto na dlasie reakcie.Fotenie - nemame rady tento sposob biznisu. Su vsak rodicia, ktori chcu mat zaujimave foto, su aj taki, ktori zasadne odmietaju. A preto hladame riesenie. Upozornim rodicov, ze foto nemusia kupit, nech ho bez problemov vratia. Co sa tyka platieb. Nemame ziadne "cierne platby". Ak vyzbieram hotovost - cestovne do divadla, vstupne do muzea a pod. musim mat a ziadam vystavit doklad, ktorym sa preukazem rodicom. Zapisem prevzatie penazi do ZK. Na to su rodicovske stretnutia. Viete si predstavit na vsetko vystavit ziakom doklad? Ja nie, ja nemam na to cas. Ucim. Vychadzam rodicom v ustrety. Poziadaju pockat s platbou ci na splatky vyhoviem, preco nie? Komunikovat iba s rodicmi o platbach? Kedy, ked su zamestnani ?!! Aj ziaci sa ucia zodpovednemu pristupu. Mam nieco za ulohu, musim to splnit. U nas su mimoskolske aktivity zdarma. Ved na to maju sluzit vzdelavacie poukazy. Stat nech sa postara, aby k ucebnici bol aj PZ BEZPLATNY.
Quote

Pridat komentár

Komentare musia splnat pravne predpisy Slovenskej republiky a prevadkovatel nezodpovedá za ich obsah.

Bezpecnostná kód
Aktualizovat